Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Na srečanju gospodarstvenikov Primorske o izzivih krožnega gospodarstva

Tolmin, 29. maja - V Tolminu je danes potekalo 24. srečanje primorskih gospodarstvenikov, v okviru katerega je potekal forum na temo ravnanja z odpadki, na katerem so spregovorili o izzivih in možnostih za povezovanje podjetij za prehod v krožno gospodarstvo.

Tolmin.
V Tolminu je danes potekalo 24. srečanje primorskih gospodarstvenikov.
Na prireditvi, ki jo pripravlja območna severnoprimorska gospodarska zbornica, so podelili tudi priznanja najboljšim inovatorjem v regiji. Podelitve se je udeležila tudi ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek.
Foto: Primorski val/STA

Direktorica službe za varstvo okolja pri GZS Janja Leban je razmišljala o izzivih krožnega gospodarstva, predsednik komisije za ravnanje z odpadki pri Zbornici komunalnega gospodarstva Drago Drvarič je spregovoril o potencialih gospodarnega ravnanja z odpadki v podjetjih, podjetji Hit in Peloz pa sta predstavili primere dobrih praks na tem področju.

Na prireditvi so podelili tudi priznanja najboljšim inovatorjem v regiji. Podelitve se je udeležila tudi ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek, ki je v svojem nagovoru predstavnikom gospodarstva izrazila podporo ministrstva pri njihovem delu.

kk/pv/kk
© STA, 2019