Severnoprimorska živilsko-predelovalna industrija na poti krožnega gospodarstva

Šempeter pri Gorici, 17. maja - Vinarstvo in živilsko-predelovalna panoga sta na Severnem Primorskem ključni veji gospodarstva, ki imata poleg generiranja dobička in delovnih mest pomembno nalogo ohranjanja kulturne krajine in trajnostne rabe naravnih virov. Zato je Primorski tehnološki park pripravil prvega od dogodkov o krožnem gospodarstvu, ki jih podpira projekt Embrace.

Šempeter pri Goici, Noe Caffe and Wine Bar
Pogovor o krožnem gospodarstvu.
Foto: Rosana Rijavec/STA

Šempeter pri Goici, Noe Caffe and Wine Bar
Pogovor o krožnem gospodarstvu.
Zgibanka.
Foto: Rosana Rijavec/STA

Šempeter pri Goici, Noe Caffe and Wine Bar
Pogovor o krožnem gospodarstvu.
Foto: Rosana Rijavec/STA

Šempeter pri Goici, Noe Caffe and Wine Bar
Pogovor o krožnem gospodarstvu.
Direktorica Primorskega tehnološkega parka Tanja Kožuh.
Foto: Rosana Rijavec/STA

Šempeter pri Goici, Noe Caffe and Wine Bar
Pogovor o krožnem gospodarstvu.
Foto: Rosana Rijavec/STA

Šempeter pri Goici, Noe Caffe and Wine Bar
Pogovor o krožnem gospodarstvu.
Foto: Rosana Rijavec/STA

Šempeter pri Goici, Noe Caffe and Wine Bar
Pogovor o krožnem gospodarstvu.
Direktor Kleti Brda Silvan Peršolja in direktorica Mlekarne Planika iz Kobarida Anka Lipušček Miklavič.
Foto: Rosana Rijavec/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.238 znakov (brez presledkov) oziroma 383 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

rr/bdo
© STA, 2019