Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

SD v kampanjo s sporočilom, da evropske volitve niso loterija

Ljubljana, 26. aprila - SD je danes, na prvi dan uradne kampanje pred evropskimi volitvami, s kandidati predstavila programske usmeritve in aktivnosti v kampanji.

Ljubljana.
SD je danes, na prvi dan uradne kampanje pred evropskimi volitvami, s kandidati predstavila programske usmeritve in aktivnosti stranke.
S kolesom sreče, na katerem so navedene stranke, bodo skušali volivcem pojasniti, da volitve niso loterija, ampak imajo možnost izbire med strankami in politikami, s tem pa tudi izbire, v kakšni EU bomo živeli.
Foto: Tadeja Vrtovec/STA

Kandidati SD bodo na čelu s Tanjo Fajon z manj finančnimi sredstvi stavili na terensko delo, stik in pogovor z državljani. S kolesom sreče, na katerem so navedene stranke oziroma politične skupine, bodo poskušali volivcem pojasniti, da volitve niso loterija, ampak imajo možnost izbire med strankami in politikami, s tem pa tudi izbire, v kakšni EU bomo živeli.

Volivce bodo skušali prepričati, da je glas za SD glas za spremembe v Evropi. To ponazarjajo tudi s sloganom Hočemo Evropo - drugačno, napredno, solidarno.

tvr/moz
© STA, 2019