Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V Ljubljani štirinožcev ob postankih njihovih lastnikov na kavi ne bo več zeblo

Ljubljana, 25. februarja - Ljubljana premore kar nekaj lokalov, kjer so dobrodošli tudi psi. Nekateri med njimi so štirinožnim prijateljem zdaj še prijaznejši, saj jih ob druženju njihovih lastnikov ob kavi tam pričakajo grelne blaznine, na katerih si lahko ogrejejo tačke v mrzlih dneh. Aktivno preživljanje skupnega prostega časa je tako prijetno za oba.

Ljubljana.
Kosmatinci na prenosnih grelnih blazinah, imenovanih Tople tačke, ki so jih razvili v podjetju Energetika Ljubljana.
Na njih se lahko pogrejejo v Gostilnici Kaval, kavarni Lolita, kavarni Sputnik, kavarni Špica, lokalu TOZD, baru Lepa žoga, Sax pubu, pubu Žmauc, kavarni Lokus in kavarni Caffe Bienale.
Foto: Energetika Ljubljana

Prenosne grelne blazine, imenovane Tople tačke, ki so jih razvili v podjetju Energetika Ljubljana, je moč najti v Gostilnici Kaval, kavarni Lolita, kavarni Sputnik, kavarni Špica, lokalu TOZD, baru Lepa žoga, Sax pubu, pubu Žmauc, kavarni Lokus in kavarni Caffe Bienale.

Kot so sporočili iz podjetja, so grelne blazine razvili, ker so kljub neobičajno visokim temperaturam za zimski čas tla še vedno hladna ter ker pse v hladnejših dneh med sprehodom ali druženju njihovih lastnikov ob kavi pogosto zebe.

sl/apo
© STA, 2019