Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Jubilejna podelitev priznanj Blaža Kumerdeja za prispevek v vzgoji in izobraževanju

Ljubljana, 14. februarja - Zavod za šolstvo je danes 20. podelil priznanja Blaža Kumerdeja za prispevek v vzgoji in izobraževanju za leto 2018.

Ljubljana.
Priznanje Blaža Kumerdeja za odlično partnerstvo pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževalnih ustanovah v sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo.
Foto: Anže Malovrh/STA
Arhiv STA

Priznanji sta prejeli učiteljici Barbara Oder, ki je med drugim sodelovala pri razvoju področja razrednega pouka, in Tatjana Kerin, ki je pomembno vplivala k dvigu kakovosti pouka matematike pri nas.

Gimnazija v Ljutomeru je priznanje prejela tudi zaradi dosežkov, ki po pojasnilih zavoda za šolstvo sodijo v sam vrh slovenskega šolstva, Gimnazija Nova Gorica pa zaradi plodnega sodelovanja z zavodom, so zapisali v obrazložitvi. Nagrajeni Biotehniški center Naklo pa je med drugim prispeval k razvoju pristopov v pedagoški praksi.

Priznanje je prejela še skupina za razvijanje in uvajanje posodobitev pouka na Osnovni šoli Janka Glazerja Ruše, saj je med drugim v zadnjih 12 letih sodelovala v vseh projektih zavoda.

msa/xd/apo/apo
© STA, 2019