Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Nagrado za najbolj inovativna živila prejelo šest podjetij

Ljubljana, 6. februarja - Inštitut za nutricionistiko je danes predstavil najbolj inovativna živila, ki so bila narejena v Sloveniji in poslana na tržišče v minulem letu. Nagrado za najbolj inovativna živila, ki jo inštitut podeljuje že petič, letos prejme šest podjetij za skupaj enajst živil, ki so v svojih kategorijah izstopala.

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost je prejelo podjetje Organa za namaza iz linije Tereza's choice - Humus rdeča pesa in Mandljev namaz s cimetom in vanilijo.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost je prejelo podjetje Mercator IP za izdelke iz linije Minute zelenjavni obroki - Leča s papriko in korenjem, Kuskus s čičeriko ter Solata z ješprenom.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost je prejelo podjetje BMM za Gabaroni ekološke čičerikine svedrce in svedrce rdeče leče.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost v skupini kefirjev je prejelo podjetje Bio dobrote za izdelka Bio kefir zeleno jabolko in Bio kefir marelica in bučka.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost v skupini jogurtov je prejela Mlekarna Celeia za jogurt LCA borovnica.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Predsednik DZ Dejan Židan.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Predstavnica Inštituta za nutricionistiko Anita Kušar.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost je prejelo podjetje Organa za namaza iz linije Tereza's choice - Humus rdeča pesa in Mandljev namaz s cimetom in vanilijo.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost v skupini pekovskih izdelkov je prejelo podjetje Spar Slovenija za izdelek Kruh z drožmi.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost v skupini pekovskih izdelkov je prejelo podjetje Spar Slovenija za izdelek Kruh z drožmi.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost v skupini kefirjev je prejelo podjetje Bio dobrote za izdelka Bio kefir zeleno jabolko in Bio kefir marelica in bučka.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Predsednik DZ Dejan Židan.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Predstavnica Inštituta za nutricionistiko Anita Kušar.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost v skupini jogurtov je prejela Mlekarna Celeia za jogurt LCA borovnica.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost v skupini pekovskih izdelkov je prejelo podjetje Spar Slovenija za izdelek Kruh z drožmi.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Vodja službe za podporo predelovalni industriji in promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Janja Kokolj Prošek.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Predstavnica Inštituta za nutricionistiko Anita Kušar.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Vodja službe za podporo predelovalni industriji in promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Janja Kokolj Prošek.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Vodja službe za podporo predelovalni industriji in promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Janja Kokolj Prošek.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Generalna direktorica direktorata za javno zdravje Mojca Gobec.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Generalna direktorica direktorata za javno zdravje Mojca Gobec.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Igor Pravst z Inštituta za nutricionistiko.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Igor Pravst z Inštituta za nutricionistiko.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Priznanje za inovativnost v skupini pekovskih izdelkov je prejelo podjetje Spar Slovenija za izdelek Kruh z drožmi.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Javna razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2019 v organizaciji Inštituta za nutricionistiko, na so med drugim predstavili izzive na področju razvoja živil ter načrte države in institucij za boljšo kakovost in dostopnost lokalnih živil.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.587 znakov (brez presledkov) oziroma 437 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

vi/ako
© STA, 2019