Z osveščanjem in promocijo do večje lokalne samooskrbe

Maribor, 5. decembra - Za zvišanje stopnje prehranske samooskrbe v Sloveniji je po ugotovitvah sodelujočih v projektu Jem drugače, jem domače! nujno okrepiti sodelovanje med ponudniki, obenem pa tudi promocijo in osveščanje o pomenu lokalno pridelane hrane v javnosti. S tem se je na današnji okrogli mizi v Kamnici pri Mariboru strinjala tudi ministrica Aleksandra Pivec.

Maribor, Kulturni dom Kamnica.
Okrogla miza na temo lokalne samooskrbe ob koncu projekta lokalnih akcijskih skupin iz dveh regij z naslovom Jem drugače, jem domače!
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, Kulturni dom Kamnica.
Novinarska konferenca ob koncu projekta lokalnih akcijskih skupin iz dveh regij z naslovom Jem drugače, jem domače!
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, Kulturni dom Kamnica.
Novinarska konferenca ob koncu projekta lokalnih akcijskih skupin iz dveh regij z naslovom Jem drugače, jem domače!
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, Kulturni dom Kamnica.
Novinarska konferenca ob koncu projekta lokalnih akcijskih skupin iz dveh regij z naslovom Jem drugače, jem domače!
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, Kulturni dom Kamnica.
Okrogla miza na temo lokalne samooskrbe ob koncu projekta lokalnih akcijskih skupin iz dveh regij z naslovom Jem drugače, jem domače!
Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Aleksandra Pivec.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.947 znakov (brez presledkov) oziroma 511 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

ase/bdo/bdo
© STA, 2018