Ljubljanski policisti iščejo kolesarko, ki je trčila v deklico

Ljubljana, 16. oktobra - V podvozu s Prušnikove ulice na Tacensko cesto v Ljubljani se je okoli 17. ure zgodila prometna nesreča. Kolesarka je trčila v deklico, pri čemer je ta utrpela lažje poškodbe. Po nesreči je kolesarka deklico ogovorila in se nato odpeljala s kraja nesreče. Policisti jo zato skupaj z morebitnimi očividci naprošajo k razjasnitvi okoliščin.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, je kolesarka vozila treking kolo. Stara je okoli 45 let, visoka okoli 165 centimetrov in ima valovite kostanjeve lase, ki segajo do ramen. V času nesreče je bila oblečena v rjava oblačila in je nosila karirasto ruto.

Policisti jo pozivajo, da pokliče na interventno številko policije 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20 in razjasni okoliščine nesreče. K temu naprošajo tudi vse, ki bi imeli o neznani kolesarki ali prometni nesreči kakršnekoli informacije. Poleg omenjenih telefonskih številk lahko pokličejo tudi na anonimno številko policije 080 1200.

ik/np
© STA, 2018