Policisti iščejo očividce prometne nesreče v središču Nove Gorice

Nova Gorica, 21. septembra - Novogoriški policisti pozivajo morebitne očividce prometne nesreče, ki se je zgodila v sredo popoldan v središču Nove Gorice, da jim sporočijo informacije, ki bi razjasnile okoliščine nesreče. V njej je bil lažje poškodovan mlajši kolesar, ki naj bi ga zbilo starejše zeleno vozilo znamke Renault, voznik pa naj bi odpeljal s kraja nesreče.

Lukovica.
Prometna nesreča, policija.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Kot so sporočili z novogoriške policijske uprave, se je glede na izjavo otroka, ki je bil udeležen v nesreči, ta zgodila v sredo okoli 16. ure v križišču Delpinove in Erjavčeve ulice. Do nesreče naj bi prišlo pri njegovem prečkanju čez kolesarsko stezo v omenjenem križišču, ko je na semaforju zasvetila zelena luč, pri tem pa naj bi ga zadelo starejše zeleno osebno vozilo znamke Renault.

Omenjeni voznik (ali voznica) naj bi se po nesreči sicer ustavil, pozneje pa s kraja nesreče odpeljal. Lažje poškodovanemu otroku so zdravniško pomoč nudili naslednjega dne v šempetrski bolnišnici.

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče, policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih pokličejo na telefonsko številko (05) 393 41 00, pišejo na elektronski naslov ppp_nova_gorica.pung@policija.si oziroma se oglasijo na najbližji policijski postaji. Na voljo sta tudi interventni številki policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, so še dodali.

mo/apo
© STA, 2018