Na primorski avtocesti zaradi prometne nesreče občasni zastoji

Rakek, 8. septembra - Na primorski avtocesti med Uncem in Postojno se je nekaj pred 12. uro zgodila prometna nesreča. O hujših posledicah za udeležence za zdaj ne poročajo, še vedno pa pred počivališčem Ravbarkomanda proti Kopru prihaja do občasnih zastojev. Čas potovanja se podaljša za približno 35 minut. Zastoj je tudi pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Ljubljana.
Gost promet in zastoji.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Arhiv STA

Za osebna vozila je obvoz možen med priključkoma Logatec in Postojna, so zapisali na prometnoinformacijskem centru.

Zastoji sicer nastajajo tudi na štajerski avtocesti med razcepom Zadobrova in priključkom Šentjakob proti Mariboru. Predvidoma do 22.30 bo zaradi del promet potekal po enem prometnem pasu.

Prav tako je promet zgoščen na zahodni ljubljanski obvoznici od Kosez mimo Kozarij proti Vrhniki, na koncu podravske avtoceste pri Podlehniku in naprej po glavni cesti proti mejnemu prehodu Gruškovje in na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke.

Zastoji nastajajo še na cestah Seča-Sečovlje, Šmarje-Koper, Lesce-Bled, med Ilirsko Bistrico in mejnim prehodom Jelšane ter med Malo Bukovico in Jelšanami v obe smeri, še poroča prometnoinformacijski center

pa/pa
© STA, 2018