Odpoklic izdelka zemljevid

Ljubljana, 30. avgusta - Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek zemljevid proizvajalca dnf-Verlag Das Neue Fachbuch. Pri slovenski različici omenjenega izdelka je bila ugotovljena neskladnost z aktualnimi kartografskimi podatki.

Lukovica.
Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek Zemljevid, saj je bila pri slovenski različici omenjenega izdelka ugotovljena neskladnost z aktualnimi kartografskimi podatki.
Foto: Hofer

Izdelek je podjetje Hofer z današnjim dnem že umaknilo iz prodaje, vse kupce, ki so bili kakorkoli prizadeti ali oškodovani, pa prosijo, da izdelek vrnejo v najbližjo Hofer poslovalnico, kjer jim bomo povrnili kupnino tudi brez predložitve računa.

Za nastalo situacijo se v podjetju Hofer opravičujejo, obenem pa poudarjajo, da spoštujejo odločitev arbitražnega sodišča glede slovensko-hrvaške meje na morju.

Za dodatne informacije se lahko kupci obrnejo na oddelek za informacije in pomoč strankam, ki je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na telefonski številki 01 8346 600.

rbi/apo
© STA, 2018