Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pogrešajo 55-letnega Milomirja Kovačevića iz Maribora

Maribor, 14. avgusta - Svojci pogrešajo 55-letnega Milomirja Kovačevića, ki so ga nazadnje videli 8. avgusta ob 19. uri na naslovu Prvomajska ulica 25 v Mariboru. Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Maribor.
Svojci pogrešajo 55-letnega Milomirja Kovačevića, ki so ga nazadnje videli 8. avgusta ob 19. uri na naslovu Prvomajska ulica 25 v Mariboru. Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.
Foto: PU Maribor

Pogrešani je srednje močnejše postave, težak okoli 80 kilogramov in visok 185 centimetrov ter ima neurejene, štrleče, krajše kostanjevo-rjave lase, tudi malo sivih, ovalni obraz in rjave oči. Ima daljšo neurejeno brado okoli ust, ki je rjavo-sive barve, in vidno poškodbo leve roke od zapestja proti prstom, so danes sporočili z mariborske policijske uprave.

pbe/bs/bs
© STA, 2018