Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Slovenija leta 2021 Evropska gastronomska regija

Ljubljana, 20. julija - Slovenija bo v letu 2021 nosila naziv Evropska gastronomska regija. Strokovna komisija, ki je bila te dni na obisku v Sloveniji, bo Mednarodnemu inštitutu za gastronomijo, kulturo in turizem Slovenijo priporočila, naj ji oktobra v Bruslju podeli ta naziv. Komisija je bila namreč navdušena nad gastronomskimi presežki regije.

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Direktorica STO Maja Pak, državna sekretarka na gospodarskem ministrstvu Eva Štravs Podlogar, etnolog Janez Bogataj in predsednica strokovne komisije ERG Diane Dodd.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Predsednica strokovne komisije ERG Diane Dodd.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Direktorica STO Maja Pak, državna sekretarka na gospodarskem ministrstvu Eva Štravs Podlogar, etnolog Janez Bogataj in predsednica strokovne komisije ERG Diane Dodd.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Direktorica STO Maja Pak, državna sekretarka na gospodarskem ministrstvu Eva Štravs Podlogar, etnolog Janez Bogataj in predsednica strokovne komisije ERG Diane Dodd.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Direktorica STO Maja Pak, državna sekretarka na gospodarskem ministrstvu Eva Štravs Podlogar, etnolog Janez Bogataj in predsednica strokovne komisije ERG Diane Dodd.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Direktorica STO Maja Pak, državna sekretarka na gospodarskem ministrstvu Eva Štravs Podlogar, etnolog Janez Bogataj in predsednica strokovne komisije ERG Diane Dodd.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Direktorica STO Maja Pak, državna sekretarka na gospodarskem ministrstvu Eva Štravs Podlogar, etnolog Janez Bogataj in predsednica strokovne komisije ERG Diane Dodd.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ljubljana, Ljubljanski grad.
Novinarska konferenca, na kateri je strokovna komisija za podelitev naziva Evropska gastronomska regija 2021 predstavila priporočilo odboru Mednarodnega inštituta za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem glede dodelitve naziva Evropska gastronomska regija 2021 Sloveniji.
Etnolog Janez Bogataj.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.451 znakov (brez presledkov) oziroma 419 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

mo/kk
© STA, 2018