Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pred hišo v Podgorju imel nasad konoplje

Koper, 2. julija - Policisti policijske postaje Koper so na območju Podgorja pri eni izmed stanovanjskih hiš opazili nasad prepovedane droge konoplja. Ugotovili so, da je prepovedano drogo gojil 44-letni domačin, ki so ga že obravnavali zaradi kaznivih dejanj s področja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, so sporočili s koprske policijske uprave.

Podgorje.
Koprski policisti so med opravljanjem nalog pri eni izmed stanovanjskih hiš opazili nasad prepovedane konoplje. 44-letniku so zasegli 94 rastlin konoplje, v notranjosti stanovanjske hiše pa še opremo in pripomočke, namenjene hidroponičnemu gojenju.
Foto: PU Koper

Štiriinštiridesetletnika so policisti in kriminalisti včeraj najprej pridržali, nato pa so opravili še preiskavo stanovanjskih in drugih prostorov, ki jih uporablja. Pri tem so zasegli skupno 94 rastlin konoplje, v notranjosti stanovanjske hiše pa še opremo in pripomočke, namenjene hidroponičnemu gojenju omenjene droge.

Po zaključeni hišni preiskavi so moškega izpustili, saj so minili razlogi za pridržanje, bodo pa zoper njega podali kazensko ovadbo.

miv/apo/apo
© STA, 2018