Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Škofjeloški policisti iščejo predrznega in prehitrega motorista

Škofja Loka, 29. maja - Gorenjski prometni policisti v predoru Sten v Škofji Loki že od marca izvajajo meritve hitrosti. Omejitev na tem delu škofjeloške obvoznice je 60 kilometrov na uro.

Škofja Loka.
Škofjeloški policisti iščejo predrznega in prehitrega motorista, ki je za nameček vozil le po enem kolesu. Policisti prosijo, naj podatke o motoristu, če ga kdo prepozna iz fotografije, sporoči policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.
Foto: PU Kranj

Policisti so do zdaj ugotovili več kot 200 prekoračitev hitrosti nad 30 kilometrov na uro, za kar je globa 250 evrov in tri kazenske točke. Ujeli pa so tudi štiri prehitre voznike, ki so prekoračili hitrost nad 50 kilometrov na uro. Ti so oglobljeni s 1200 evri, dobijo pa tudi 18 kazenskih točk.

Med najhitrejšimi kršitelji sta bila dva motorista, ki sta vozila s hitrostjo 132 oz. 145 kilometrov na uro. Za nameček je eden vozil le po enem kolesu, zato ga policisti še iščejo.

Policisti prosijo, naj podatke o motoristu, če ga kdo prepozna iz fotografije, sporoči policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

ago/ako/ako
© STA, 2018