Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pogrešajo 19-letno Patricijo Blatnik in 17-letnega Žigo Škufca

Novo mesto, 26. marca - Svojci od sobote zvečer pogrešajo 19-letno Patricijo Blatnik iz Primče vasi pri Zagradcu in 17-letnega Žigo Škufca s Hriba pri Hinjah v občini Žužemberk. Blatnikova je bila oblečena v črno trenirko in zeleno-rjavo bundo, Škufca pa v modre hlače, sivo jopico in črno bundo.

Žužemberk.
Svojci od 24. 3. od večernih ur pogrešajo 19-letno Patricijo Blatnik iz Primče vasi v Zagradcu in 17-letnega Žigo Škufca s Hriba pri Hinjah. Pogrešana naj bi se 24. 3. odpeljala s Hriba pri Hinjah proti Novemu mestu z osebnim avtomobilom Renault clio, rdeče barve, registrskih oznak LJ 05-KLT.
Foto: PU Novo mesto

Žužemberk.
Pogrešani 17-letni Žiga Škufca iz Hriba pri Hinjah.
Foto: PU Novo mesto

Žužemberk.
Pogrešana 19-letna Patricija Blatnik iz Primče vasi v Zagradcu.
Foto: PU Novo mesto

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, naj bi se pogrešana v soboto odpeljala s Hriba pri Hinjah proti Novemu mestu z rdečim avtomobilom Renault clio, registrskih oznak LJ 05-KLT. Zadnjič so ju nato videli v kinematografu na Topliški cesti v Novem mestu.

Policisti so takoj začeli izvajati aktivnosti za izsleditev pogrešanih, vendar ju do tega trenutka še niso izsledili. Zato prosijo vse, ki bi opazili pogrešana ali karkoli vedeli o njunem izginotju, da to takoj sporočijo policistom na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 12 00.

apo/apo
© STA, 2018