Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pogrešajo 19-letno Patricijo Blatnik in 17-letnega Žigo Škufca

Novo mesto, 26. marca - Svojci od sobote zvečer pogrešajo 19-letno Patricijo Blatnik iz Primče vasi pri Zagradcu in 17-letnega Žigo Škufca s Hriba pri Hinjah v občini Žužemberk. Blatnikova je bila oblečena v črno trenirko in zeleno-rjavo bundo, Škufca pa v modre hlače, sivo jopico in črno bundo. Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli, da to sporočijo policistom.

Žužemberk.
Svojci od 24. 3. od večernih ur pogrešajo 19-letno Patricijo Blatnik iz Primče vasi v Zagradcu in 17-letnega Žigo Škufca s Hriba pri Hinjah. Pogrešana naj bi se 24. 3. odpeljala s Hriba pri Hinjah proti Novemu mestu z osebnim avtomobilom Renault clio, rdeče barve, registrskih oznak LJ 05-KLT.
Foto: PU Novo mesto

Žužemberk.
Pogrešani 17-letni Žiga Škufca iz Hriba pri Hinjah.
Foto: PU Novo mesto

Žužemberk.
Pogrešana 19-letna Patricija Blatnik iz Primče vasi v Zagradcu.
Foto: PU Novo mesto

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, naj bi se pogrešana v soboto odpeljala s Hriba pri Hinjah proti Novemu mestu z rdečim avtomobilom Renault clio, registrskih oznak LJ 05-KLT. Zadnjič so ju nato videli v kinematografu na Topliški cesti v Novem mestu.

Policisti so takoj po prijavi začeli izvajati aktivnosti za izsleditev pogrešanih, vendar ju do tega trenutka še niso izsledili. Zato prosijo vse, ki bi opazili pogrešana ali karkoli vedeli o njunem izginotju, da to takoj sporočijo policistom na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 12 00.

lim/apo
© STA, 2018