Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Dragonja generalni direktor 2TDK

Ljubljana, 15. novembra - Nadzorni svet projektnega podjetja za drugi železniški tir med Koprom in Divačo 2TDK je za generalnega direktorja družbe imenoval Metoda Dragonjo, za direktorja pa Žarka Sajiča, so sporočili iz družbe. 2TDK bo vlogo investitorja prevzel po uveljavitvi zakona o drugem tiru, predvidoma v začetku decembra.

Ljubljana.
Nadzorni svet projektnega podjetja za drugi železniški tir Koper-Divača 2TDK je v torek za generalnega direktorja družbe imenoval Metoda Dragonjo.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Kot so sporočili iz družbe, je nadzorni svet pri izbiri poslovodstva sledil merilom osebne integritete in etičnosti, visoke strokovnosti, dokazane poslovne uspešnosti in odličnih rezultatov pri dosedanjem delu v družbi.

Nadzorni svet bo v kratkem začel s postopki za imenovanje dodatnega člana poslovodstva, strokovnjaka na področju gradbeništva, ki bo odgovoren za gradnjo in projektno vodenje. 2TDK bo s tem vzpostavilo organizacijske in kadrovske pogoje za to, da bo projekt drugi tir Divača-Koper prešel v izvedbeno fazo, so zapisali.

zc/jb
© STA, 2017