Policisti prosijo za pomoč očividce prometne nesreče v Tolminu

Tolmin, 21. aprila - Na parkirišču Mercator centra Na Logu v Tolminu se je v sredo med 13.30 in 14. uro zgodila prometna nesreča z materialno škodo, vendar je povzročitelj odpeljal s kraja dogodka. Zato Policijska postaja Tolmin prosi za pomoč očividce, da ji pomagajo izslediti pobeglega voznika, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Ljubljana.
Policija, policijsko vozilo.
Foto: Tamino Petelinšek
Arhiv STA

Po prvih podatkih je neznani voznik osebnega avtomobila, najverjetneje gre za terensko vozilo črne barve, na parkirišču pri vzvratni vožnji s prednjim desnim delom vozila zadel oz. oplazil levo stran drugega osebnega avtomobila Opel Zafira. Pri tem je na parkiranem vozilu nastala materialna škoda za približno 500 evrov, poškodovano je bilo tudi neznano pobeglo vozilo.

Za zdaj še neznani povzročitelj prometne nesreče je po trčenju odpeljal v neznano smer.

Ko bodo policisti izsledili pobeglega voznika, bodo zoper slednjega podali ustrezen ukrep zaradi kršitve prometne zakonodaje.

Policisti Policijske postaje Tolmin okoliščine prometne nesreče še preiskujejo in obenem naprošajo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko nudili koristne informacije za razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče, da se zglasijo na najbližji policijski postaji ali to sporočijo tolminskim policistom, pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Poziv velja tudi neznanemu pobeglemu vozniku, da se sam javi policiji.

rr/pa
© STA, 2017