Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Na koncertu Klic dobrote za družine v stiski zbrali več kot 134.000 evrov

Ljubljana, 24. novembra - Na včerajšnjem tradicionalnem koncertu Klic dobrote, ki sta ga v okviru Tedna Karitas pripravila Slovenska karitas in Radiotelevizija Slovenija v sodelovanju z Radiem Ognjišče, so za družine v stiski zbrali 134.903 evre. V Slovenski karitas so se zahvalili vsem dobrotnikom in nastopajočim, akcija zbiranja sredstev pa se bo nadaljevala do konca leta.

Celje, dvorana Golovec.
Tradicionalni dobrodelni koncert Slovenske karitas - Klic dobrote pod geslom Verjamem vate, na katerem bodo zbirali sredstva za družine v stiski, zbrane pa je nagovoril predsednik republike Borut Pahor.
Predsednik Borut Pahor.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Kot so sporočili s Slovenske karitas, je dobrodelni koncert znova privabil ljudi odprtega srca. Po njihovih besedah so skupaj s številnimi nastopajočimi gradili mostove s srci, gradili z odprtostjo in razumevanjem ter spodbujali k solidarnosti.

Gledalci so se lahko ob neposrednem televizijskem in radijskem prenosu koncerta v celjski dvorani Golovec s telefonskim darovanjem sredstev dejavno vključili v dobrodelno akcijo in prispevali sredstva.

sl/bs/bs
© STA, 2016