Pogrešajo Roberta Šimnica iz Zasipa pri Bledu

Kranj, 26. oktobra - Svojci od ponedeljka pogrešajo 42-letnega Roberta Šimnica iz Zasipa pri Bledu. Visok je okoli 180 centimetrov, ima kratko pristrižene temne lase, zelo verjetno pa je bil oblečen v smučarsko bundo v svetlo-temni barvni kombinaciji in temne smučarske hlače, so danes sporočili s kranjske policijske uprave.

Bled.
Pogrešani Robert Šimnic je visok okoli 180 cm, ima kratko pristrižene temne lase,‎ zelo verjetno pa je bil oblečen v smučarsko bundo v svetlo-temni barvni kombinaciji in temne smučarske hlače. Uporablja se sivo kapo s šiltom, obut pa je bil v športne čevlje zelene barve.
Foto: PU Kranj

Bled.
Svojci od tega ponedeljka pogrešajo 42-letnega Šimnic Roberta iz Zasipa pri Bledu. Na dan izginotja se je pogrešani zjutraj s sivim osebnim avtomobilom Renault megane, reg. oznak KR CP-350, odpeljal od doma in se ni vrnil. V avtomobilu je imel smučarsko opremo. Obstaja verjetnost, da se je odpeljal proti ali v Avstrijo in ledenik Mölltaler.
Foto: PU Kranj

Na dan izginotja se je pogrešani zjutraj s sivim avtomobilom renault megane, registrskih oznak KR CP-350, odpeljal od doma in se ni vrnil.

V avtomobilu je imel smučarsko opremo. Obstaja verjetnost, da se je odpeljal proti ali v Avstrijo in na ledenik Mölltaler.

Pogrešani uporablja sivo kapo s šiltom, obut pa je bil v športne čevlje zelene barve.

Policisti prosijo vse, ki so pogrešanega opazili, da to sporočijo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

vi/apo
© STA, 2016