Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pogrešajo 25-letnega Hadisa Osmanija in 66-letnega Antona Lavriča

Slovenska Bistrica/Šenčur, 16. oktobra - Svojci ponovno pogrešajo 25-letnega Hadisa Osmanija iz Slovenske Bistrice, ki so ga nazadnje videli v soboto v Slovenski Bistrici in ki so ga policisti pred tem minuli teden že iskali. S Policijske uprave Kranj so sporočili, da iščejo 66-letnega Antona Lavriča iz Trboj pri Šenčurju, ki je v soboto odšel od doma, najverjetneje s kolesom.

Kranj, PU Kranj.
Kranjski policisti iščejo 66-letnega Lavrič Antona iz Trboj pri Šenčurju, ki je včeraj po 13. ure‎ izginil od doma. Z njim je izginilo tudi kolo, ki ga verjetno uporablja. Moški je visok okoli 175 cm, brez las, z brki, verjetno pa je oblečen v rdečo trenirko, temno jopico ali jakno in temne pohodne čevlje.
Foto: Policijska uprava Kranj

Hadis Osmani, ki je minuli teden že bil pogrešan od srede do petka, ko se je živ in zdrav vrnil domov, je od sobote ponovno pogrešan. Je vitke postave, visok 195 centimetrov, okroglega obraza, rjavih oči in krajših kostanjevih las. Oblečen je bil v temno modro jakno z zadrgo, jopico s kapuco sivo-modre barve in svetlo modre kavbojke ter obut v sive čevlje, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Kranjski policisti iščejo 66-letnega Antona Lavriča, ki je od doma odšel v soboto po 13. uri. Moški je visok okoli 175 centimetrov, plešast in z brki ter najverjetneje oblečen v rdečo trenirko, temno jopico ali jakno in temne pohodne čevlje.

Vse, ki bi katerega od pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o izginotju, policija prosi, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

vpu/mlj
© STA, 2016