Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Policija prosi za pomoč očividce sredine prometne nesreče v Velenju

Velenje, 13. oktobra - Celjska policijska uprava zaradi razjasnitve okoliščin prosi za pomoč očividce prometne nesreče, ki se je v sredo nekaj čez šesto uro zjutraj zgodila v Velenju. V nesreči je voznica osebnega vozila s prednjim delom vozila trčila v desni bočni del kolesarja, ta pa je padel in se pri tem huje poškodoval.

S celjske policijske uprave so danes sporočili, da je voznica osebnega vozila znamke Nissan, tip Juke, kovinsko sive barve, pripeljala po Cesti Talcev v Velenju. Ko je pripeljala do križišča Ceste Talcev, Foitove ceste in Partizanske ceste, je po njeni izjavi v semaforiziranem križišču pri zeleni luči zapeljala v križišče in zavila levo na Foitovo cesto.

V tistem trenutku je vozišče na prehodu kolesarske steze prečkal kolesar, ki se je pripeljal iz smeri Ceste Talcev, vozil pa je proti Staremu trgu. Voznica osebnega vozila je s prednjim delom vozila trčila v desni bočni del kolesarja. Ta je padel in se pri tem huje poškodoval.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija prosi očividce, da podatke o nesreči sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje v Velenje 03 898 61 00 ali na telefonsko številko 113.

bs/tz
© STA, 2016