Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Na okrogli mizi o pomenu obojestranske koristi za uspešno poslovno partnerstvo

Portorož, 12. oktobra - Pri sklepanju poslovnih partnerstev je ključno imeti v mislih obojestranske koristi sodelovanja, so si bili enotni udeleženci današnje okrogle mize, ki je potekala v okviru letošnjih Finančnih dnevov Unicredit Bank.

Portorož, GH Bernardin.
Okrogla miza v okviru Finančnih dnevov Unicredit Bank.
Članica uprave UniCredit Bank Hedvika Usenik, direktor CDE Matjaž Božič, moderatorka Urška Jereb Brankovič, član uprave Mercatorja Drago Kavšek in generalna direktorica Bisnode Maria Anselmi.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

V družbi Bisnode pri sklepanju partnerstev v prvi vrsti ocenijo obojestranske pridobitve potencialnega partnerstva, je pojasnila generalna direktorica Maria Anselmi. Ne želijo namreč iti v partnerstvo s podjetjem, ki od tega ne bo imelo nič. Član uprave Mercatorja Drago Kavšek pa je poudaril, da so med partnerji včasih potrebni tudi težki pogovori.

Obenem pa je potrebno, kot je opozoril direktor CDE Matjaž Božič, tudi dobro poznati partnerja in razumeti možna tveganja partnerstva.

Kljub uvajanju novih tehnologij so si bili sogovorniki edini o nadaljnjem pomenu osebnih stikov pri vzdrževanju uspešnih partnerstev.

miv/jaz/bdo
© STA, 2016