Živilski in gostinsko-turistični sektor krepita sodelovanje
Ljubljana, 14. aprila - Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) se odvija gostinsko živilska borza, na kateri turistični delavci in gostinci ter predstavniki živilske industrije iščejo poti za krepitev sodelovanja. Kmetijski minister Dejan Židan je izrazil prepričanje, da so slovenski živilski proizvodi lahko konkurenčna prednost slovenskega turizma.
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Kmetijski minister Dejan Židan.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Direktorica Gostinsko turistične zbornice Majda Dekleva.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Direktorica Gostinsko turistične zbornice Majda Dekleva.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Predsednica Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij pri GZS Anka Miklavčič Lipušček.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Predsednica Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij pri GZS Anka Miklavčič Lipušček.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Generalni direktor GZS Samo Hribar Milič.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Generalni direktor GZS Samo Hribar Milič.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
V. d. direktorice Slovenske turistične organizacije (STO) Maja Pak.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
V. d. direktorice Slovenske turistične organizacije (STO) Maja Pak.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GZS.
Gostinsko živilska borza v organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij ter Gostinsko turistične zbornice, na kateri so govorili o vključitvi lokalnih izdelkov v dvig kakovosti in konkurenčnosti v gostinsko turistični ponudbi.
Kmetijski minister Dejan Židan.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 3.418 znakov (brez presledkov) oziroma 592 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov