Na Obali trčil v peško, policija išče pobeglega voznika

Koper, 14. aprila - Na cesti med Izolo in Koprom je v sredo voznik kolesa ali mopeda trčil v peško, ki je padla in se lažje poškodovala. Voznik se je nato odpeljal proti Kopru, policija pa ga zdaj poziva, naj se jim oglasi, so sporočili s Policijske uprave Koper.

V sredo okrog 22.20 se je na poti za pešce in kolesarje, ki poteka ob morju med Izolo in Koprom, zgodila prometna nesreča s pobegom voznika kolesa ali mopeda, najverjetneje sive barve.

Peški sta hodili po tej poti proti Kopru, v bližini Moleta pri Žusterni ju je dohitel voznik mopeda in kljub zaviranju trčil v hrbet ene od njiju, ki je padla in se lažje poškodovala. Po trčenju v peško je padel tudi voznik, ki je vstal, dvignil vozilo in zaprosil peški, naj o dogodku ne obvestita policije, nato pa se odpeljal naprej proti Kopru.

Policija poziva voznika kolesa ali mopeda, da se zglasi na najbližji policijski enoti. Vse, ki bi kaj vedeli o prometni nesreči pa prosijo, da to čim prej sporočijo policiji na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

vi/apo
© STA, 2016