Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Odvajanje od soli ni zahtevno in nas lahko vpelje v nov kulinarični svet

Ljubljana, 3. marca - V Sloveniji uživamo preveč slano hrano. Odvajanje od soli ni zahtevno in nas lahko vpelje v nov kulinarični svet, pozivajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) v letošnjem svetovnem tednu o zavedanju škodljivosti soli pod okriljem Svetovne akcije za manj soli in več zdravja, ki se je začel v ponedeljek in se bo končal v nedeljo.

Ljubljana.
Začimbe v prahu, jedi, sol, poper, kumina.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.911 znakov (brez presledkov) oziroma 355 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

pse/bs
© STA, 2016