Mariborska višja šola za gostinstvo in turizem v novih prostorih tudi z restavracijo

Maribor, 17. septembra - Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor danes slovesno odpira nove, sodobne prostore v Cafovi ulici. Tam bo deloval tudi medpodjetniški izobraževalni center Akademija kulinarike in turizma Maribor, s katerim se šola odpira širši javnosti. V pritličju bosta restavracija in kavarna, kjer bodo med drugim ponujali tipične štajerske jedi.

Maribor, višja strokovna šola za gostinstvo in turizem.
Novinarska konferenca Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ob 17. obletnici delovanja, na kateri so med drugim predstavili idejo in potek nastajanja Medpodjetniškega izobraževalnega centra MIC ter monografijo ob 17. obletnici šole.
Kuharja, gostinca.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, višja strokovna šola za gostinstvo in turizem.
Novinarska konferenca Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ob 17. obletnici delovanja, na kateri so med drugim predstavili idejo in potek nastajanja Medpodjetniškega izobraževalnega centra MIC ter monografijo ob 17. obletnici šole.
Kuharji, gostinci.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, višja strokovna šola za gostinstvo in turizem.
Novinarska konferenca Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ob 17. obletnici delovanja, na kateri so med drugim predstavili idejo in potek nastajanja Medpodjetniškega izobraževalnega centra MIC ter monografijo ob 17. obletnici šole.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, višja strokovna šola za gostinstvo in turizem.
Novinarska konferenca Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ob 17. obletnici delovanja, na kateri so med drugim predstavili idejo in potek nastajanja Medpodjetniškega izobraževalnega centra MIC ter monografijo ob 17. obletnici šole.
Direktorica šole Helena Cvikl.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, višja strokovna šola za gostinstvo in turizem.
Novinarska konferenca Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ob 17. obletnici delovanja, na kateri so med drugim predstavili idejo in potek nastajanja Medpodjetniškega izobraževalnega centra MIC ter monografijo ob 17. obletnici šole.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, višja strokovna šola za gostinstvo in turizem.
Novinarska konferenca Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ob 17. obletnici delovanja, na kateri so med drugim predstavili idejo in potek nastajanja Medpodjetniškega izobraževalnega centra MIC ter monografijo ob 17. obletnici šole.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.214 znakov (brez presledkov) oziroma 397 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

ase/tz
© STA, 2015