Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Blatter ne bo več kandidiral, delal bo na radiu

Zürich, 20. julija - Predsednik Mednarodne nogometne zveze Sepp Blatter je dejal, da 26. februarja 2016 na izrednem volilnem kongresu ne bo kandidiral za nov mandat. Blatter se bo v prihodnje posvetil svojemu hobiju - novinarstvu oziroma delu na radiu.

Švica, Zürich.
Novinarsko konferenco predsednika Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Seppa Blatterja je zmotil britanski komik Simon Brodkin (Lee Nelson), ki je pred predsednikom Fife v zrak vrgel kup ponarejenih bankovcev.
Foto: Xinhua/STA

Je pa Blatterja kar malce ob živce spravil komik Simon Brodkin, ki je prišel do predsednika Fife - tej v zadnjem času ugled zmanjšujejo podkupovalne afere - in mu vrgel kup ponarejenih bankovcev. Komika so hitro pospremili iz dvorane.

Fifa se sicer trenutno ukvarja z omejevanjem škode, ki jo je naredila zadnja podkupovalna afera, po kateri je Blatter napovedal odstop z mesta predsednika krovne nogometne zveze. Tik pred junijskim volilnim kongresom je namreč policija ujela več ljudi, obtoženih korupcije, med njimi so bili tudi visoki uradniki Fife.

lr/lr
© STA, 2015