Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Varna hrana je temelj za zdravo prehrano

Ljubljana, 7. aprila - Varno živilo je tisto, ki ne predstavlja tveganja za zdravje posameznika. Za zagotavljanje varnosti živil je bistveno, da so vsi členi v živilski verigi natančno opredeljeni in nadzorovani. Ob tem je ključno tudi osveščanje javnosti glede varne hrane, saj se s tem lahko izognejo številnim obolenjem, so poudarili na posvetu o varnosti živil.

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Črni kruh.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Zelenjava, narezana paprika, kumare, korenje.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Jogurt, malica, zajtrk, napitek.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Jabolka, sadje.
Foto: Stanko Gruden/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.427 znakov (brez presledkov) oziroma 436 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

ago/apo
© STA, 2015