Kolar Celarčeva poziva k rednemu gibanju in zdravemu prehranjevanju
Ljubljana, 7. aprila - Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc je skladno z letošnjim poudarkom ob svetovnem dnevu zdravja že zgodaj zjutraj telovadila skupaj društvom Šola zdravja, nato pa je pozajtrkovala zdrav slovenski zajtrk. Ministrica ob tem poziva državljane, "naj bosta redno gibanje in zdrava hrana naša izbira in naš način življenja".
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Črni kruh.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Zelenjava, narezana paprika, kumare, korenje.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Jogurt, malica, zajtrk, napitek.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Jabolka, sadje.
Foto: Stanko Gruden/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.597 znakov (brez presledkov) oziroma 253 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov