Okusi Radol'ce še naprej povezujejo turizem, gostince in dobavitelje

Radovljica, 4. februarja - Radovljiški turistični in gostinski delavci letos nadgrajujejo projekt Okusi Radol'ce. Posebej označene lokalne jedi, sestavljene iz čim bolj lokalnih, domačih sestavin bodo v radovljiških gostilnah na voljo preko celega leta. Gostinci pa se bodo posebej predstavljali tudi v času pustnega plesa ter festivalov keramike in čokolade.

Radovljica, gostilna Lectar.
Predstavitev aktivnosti v okviru projekta Okusi Radol'ce.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Radovljica, gostilna Lectar.
Predstavitev aktivnosti v okviru projekta Okusi Radol'ce.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Radovljica, gostilna Lectar.
Predstavitev aktivnosti v okviru projekta Okusi Radol'ce.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.650 znakov (brez presledkov) oziroma 301 besedo.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

tzu/mrn
© STA, 2015