Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Med predlogi za inovativna slovenska živila predvsem žitni in mlečni izdelki

Ljubljana, 25. decembra - Na razpis Inštituta za nutricionistiko za najbolj inovativna živila, proizvedena v Sloveniji in katerih prodaja se je začela v zadnjem letu, je prišlo 52 predlogov, od tega približno polovica s strani proizvajalcev in polovica s strani potrošnikov. Izstopajo predvsem žitni in mlečni izdelki, so za STA pojasnili na inštitutu.

Videm Dobrepolje.
Pšenica.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 799 znakov (brez presledkov) oziroma 123 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

kk/bg
© STA, 2014