Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Hofer umaknil iz prodaje parno likalno postajo znamke Studio

Ljubljana, 12. decembra - Trgovska družba Hofer se je odločila umakniti in odpoklicati iz prodaje parno likalno postajo GT-DBS-01 znamke Studio, ki jo uvaža podjetje Globaltronics. Izdelek je bil v posebni ponudbi na voljo aprila 2013 in februarja 2014 v vseh Hoferjevih poslovalnicah.

Ljubljana.
Parna likalna postaja GT-DBS-01 znamke Studio.
Foto: Hofer

Kot so danes sporočili iz Hoferja, jih je podjetje Globaltronics obvestilo, da omenjena likalna postaja, ki ji je inštitut TÜV SÜD podelil oznako TÜV SÜD GS, ni varna za uporabo. V posameznih primerih obstaja nevarnost požara zaradi pregretja izdelka. Za sorodne izdelke iz prejšnjih akcij to ne velja.

V skladu z določili varstva potrošnikov so se v Hoferju odločili za preventivni odpoklic in umik likalne postaje. Ob tem vse kupce naprošajo, naj izdelka ne uporabljajo in ga vrnejo v najbližjo poslovalnico. Kupnino jim bodo v celoti povrnili, tudi brez predložitve računa.

Do sedaj reklamacij, ki bi bile povezane z nevarnostjo pregretja parne likalne postaje, v Hoferju niso prejeli. Za vsa dodatna vprašanja so od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na voljo na telefonski številki 00800 456 22 000.

bs/apo
© STA, 2014