Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zaradi prometne nesreči pri Limbušu en otrok v življenjski nevarnosti

Limbuš, 26. julija - Na cesti med Limbušem in Laznico v bližini Maribora se je dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila voznika obeh udeleženih avtomobilov, 40-letni moški in 34-letna ženska, hudo poškodovana. Prav tako so poškodbe utrpeli trije otroci. Dva sta lažje poškodovana, eden pa je zaradi hudih poškodb v življenjski nevarnosti.

Kot so dopoldne sporočili iz Policijske uprave Maribor, je bila policija o nesreči pri gradbišču v Laznici obveščena ob 8.50. Po doslej znanih podatkih policije je 40-letni moški vozil osebni avtomobil iz smeri Maribora proti Bistrici ob Dravi, kjer ga je zaradi neprilagojene hitrosti najprej zaneslo izven vozišča, nato pa v osebni avtomobil, ki ga je nasproti pravilno vozila 34-letna ženska.

Oba voznika sta se v nesreči hudo telesno poškodovala. V vozilu ženske so telesne poškodbe utrpeli tudi njeni otroci, dva lažje, tretji pa hude poškodbe, zaradi katerih je v življenjski nevarnosti. Reševalci so vse poškodovane odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Ker vse okoliščine prometne nesreče še niso razjasnjene, policija prosi morebitne očividce, da se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor ali pokličejo na telefonsko številko 02/450-20-30 oziroma številko 113.

tz/vpu/apo/tz
© STA, 2013