V Mariboru pogrešajo 60-letnega Marjana Frešarja

Maribor, 17. julija - Od torka popoldne pogrešajo 60-letnega Marjana Frešarja iz Maribora. Pogrešani je bolan in nujno potrebuje zdravniško pomoč. Brez zdravil je lahko ogroženo njegovo življenje, zato policija prosi vse, ki so ga kje opazili ali bi o njem karkoli vedeli, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali na telefonsko številko 113 oz. 080 1200.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je pogrešani v torek popoldne odšel na sprehod v okolico svojega doma na Livadni ulici 26/a v Mariboru, kar naredi vsak dan. Največkrat se giba v okolici Livadne ulice, Kardeljeve ceste, BMX proge, Ulice Staneta Severja, Antoličičeve ulice in ostalih okoliških ulic v Mariboru. Njegov sprehod traja ponavadi okoli eno uro, nato pa se vrne, kar pa tokrat ni storil.

Marjan Frešar je visok okoli 180 centimetrov, kratko pristriženih osivelih las s čelno in delno temensko plešo, srednje postave. Ob odhodu od doma je bil oblečen v trenerko temnomodre barve in majico s kratkimi rokavi svetlomodre barve z napisom sindikat na rokavu. Obut je v hišne natikače z debelim gumijastim podplatom in na levi roki nosi pozlačeno ročno uro, so še sporočili s policije.

apo/bs
© STA, 2013