Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Prijeta trojica mladoletnikov kradla na območju Velenja

Celje/Velenje, 21. novembra - Velenjski policisti so prijeli tri storilce, osumljene najmanj dveh drznih tatvin na območju Velenja in več drugih kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete. Osumljenim so zasegli predmete, ki izvirajo iz kaznivih dejanj in jih bodo kazensko ovadili. Policisti pozivajo občane, ki so bili na ta način oškodovani, da to prijavijo.

Celje.
Zaseženi predmeti.
Foto: PU Celje

Celje.
Zaseženi predmeti.
Foto: PU Celje

Celje.
Zaseženi predmeti.
Foto: PU Celje

Velenjski policisti so bili v soboto obveščeni o drzni tatvini na Kidričevi ulici v Velenju. Takrat še neznani mlajši moški je pred stanovanjskim blokom starejši občanki iz rok iztrgal torbico, v kateri je imela okoli 50 evrov gotovine, mobilni telefon ter osebne dokumente, in zbežal.

V ponedeljek pa so policisti drzno tatvino obravnavali tudi na Gorenjski cesti v Velenju. Prav tako je storilec ženski iz rok ukradel torbico z okoli 150 evri, mobilnim telefonom in plačilnimi karticami. Po dejanju je pobegnil, a so ga policisti kmalu prijeli, občanki pa vrnili torbico, v kateri so bile še vse stvari.

Drzne tatvine je osumljen mladoletni Velenjčan, ki je poleg tega osumljen še, da je v sostorilstvu s še dvema mladoletnikoma iz Velenja storil še več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

Policisti so ugotovili še, da so trije mladoletniki v novembru izvršili še več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete, ki pa jih oškodovanci niso prijavili. Zato ob tej priložnosti policisti pozivajo vse občane, ki so bili na ta način oškodovani, da to prijavijo.

Pokličejo lahko na telefonsko številko velenjske policijske postaje 03 898 61 00 ali pa na 113.

vi/apo
© STA, 2012