IVZ: Otroci in mladostniki se prehranjujejo nezdravo
Ljubljana, 16. novembra - Na dan slovenske hrane po večini šol in vrtcev danes poteka tradicionalni slovenski zajtrk, v okviru katerega otroke in mladostnike osveščajo o pomenu zajtrka in zdrave prehrane nasploh. Podatki kažejo, da se slovenski otroci in mladostniki prehranjujejo nezdravo, izbirajo pretežno zdravju nenaklonjena živila in pogosto opuščajo obroke.
Ljubljana, Vrtec Jelka.
Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je osveščanje o zdravem prehranjevanju, prednostih živil slovenskega izvora ter pomenu kmetijstva in čebelarstva za širše okolje.
Vrtec, otroci, zajtrk, zdrav obrok.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, Vrtec Jelka.
Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je osveščanje o zdravem prehranjevanju, prednostih živil slovenskega izvora ter pomenu kmetijstva in čebelarstva za širše okolje.
Otroci, vrtec, miza, zajtrk, zdrav obrok.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, Vrtec Jelka.
Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je osveščanje o zdravem prehranjevanju, prednostih živil slovenskega izvora ter pomenu kmetijstva in čebelarstva za širše okolje.
Zajtrk, kruh, maslo, med.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, Vrtec Jelka.
Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je osveščanje o zdravem prehranjevanju, prednostih živil slovenskega izvora ter pomenu kmetijstva in čebelarstva za širše okolje.
Otroci, vrtec, miza, zajtrk, zdrav obrok.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, Vrtec Jelka.
Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je osveščanje o zdravem prehranjevanju, prednostih živil slovenskega izvora ter pomenu kmetijstva in čebelarstva za širše okolje.
Zajtrk, kruh, maslo, med.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, Vrtec Jelka.
Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je osveščanje o zdravem prehranjevanju, prednostih živil slovenskega izvora ter pomenu kmetijstva in čebelarstva za širše okolje.
Vrtec, otroci, zajtrk, miza, zdrav obrok.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, Vrtec Jelka.
Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je osveščanje o zdravem prehranjevanju, prednostih živil slovenskega izvora ter pomenu kmetijstva in čebelarstva za širše okolje.
Vrtec, miza, otroci, zajtrk, zdrav obrok.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, Vrtec Jelka.
Tradicionalni slovenski zajtrk, katerega namen je osveščanje o zdravem prehranjevanju, prednostih živil slovenskega izvora ter pomenu kmetijstva in čebelarstva za širše okolje.
Zajtrk, zdrav obrok, kruh, maslo, med, rozine.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.500 znakov (brez presledkov) oziroma 418 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov