Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Ponovni razpis za prvega moža ZZZS z rahlimi spremembami

Ljubljana, 31. januarja - Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije bo v petek objavil ponovljen razpis za generalnega direktorja. Upravni odbor zavoda je na današnji seji potrdil besedilo razpisa, ki so ga tokrat nekoliko dopolnili.

Razpis bodo pospremili z navodili za kandidate, kako pripraviti življenjepis, da bodo iz njega razvidne vodstvene izkušnje posameznega kandidata. Poleg tega se bo vsak kandidat lahko odločil tudi podpisati obrazec soglasja k objavi njihovih osebnih podatkov.

Na prejšnjem razpisu je upravni odbor izmed prijavljenih kandidatov skupščini v imenovanje predlagal finančnega direktorja zavoda Janka Štoka. A ta na skupščini ni dobil zadostne podpore. Člani skupščine so bili nezadovoljni predvsem s tem, da niso imeli vpogleda v programe ostalih kandidatov, ki jih upravni odbor ni izbral. Razlog za to pa naj bi bilo varovanje osebnih podatkov.

Ponovljeni razpis bo objavljen v petek, tokratni rok za prijave pa bo skrajšan na 14 dni, da bi še ujeli rok, ko se sedanjemu generalnemu direktorju Samu Fakinu izteče mandat. To pa je 15. aprila.

td/pa
© STA, 2011