Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pri Berlusconiju še ena mladoletna prostitutka

Rim, 27. januarja - Italijanski premier Silvio Berlusconi se vse bolj pogreza v aferi glede razvratnih zabav v svoji vili v Milanu. V preiskavi zaradi zlorabe oblasti in pomoči pri prostituciji se je zdaj pojavila še ena mladoletna prostitutka, danes 19-letna Brazilka Iris B., ki naj bi pred dvema letoma prenočila pri premieru, danes piše italijanska La Repubblica.

Premier je sredi preiskave milanskega tožilstva zaradi zlorabe oblasti in pomoči pri prostituciji mladoletnic, ker naj bi plačal za spolni odnos s tedaj 17-letno Maročanko Ruby. V Italiji obiskovanje prostitutk sicer ni kaznivo dejanje, je pa kaznivo občevanje s prostitutkami, mlajšimi od 18 let.

V tej preiskavi milanski tožilci sicer odkrivajo vse več novih podrobnosti. Tako naj bi Ruby za molk o tem, kaj se je dogajalo v Berlusconijevi vili, zahtevala kar pet milijonov evrov.

Poleg tega se je Berlusconi zapletel v preiskavo o prekupčevanju z mamili. Pri enem izmed deklet, ki so obiskovala Berlusconijeve vile, so našli 12 kilogramov kokaina. Za stanovanje, v katerem je živelo to dekle, je najemnino plačeval Berlusconi.

ms/sk/sk
© STA, 2011