Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Na celjskem sejmišču prihodnji teden sejma Ifam in Intronika

Celje, 19. januarja - Družba ICM na celjskem sejmišču prihodnji teden pripravlja strokovna sejma Ifam in Intronika. Direktor ICM Toni Laznik je danes povedal, da sta sejma letos s stališča sejemske statistike dosegla najboljše rezultate, kar pomeni največje število razstavljavcev doslej in največjo zasedbo razstavnih prostorov.

Celje, gostilna La Storia.
Novinarska konferenca družbe ICM s predstavitvijo strokovnih sejmov Ifam in Intronika.
Direktor družbe ICM Toni Laznik.
Foto: Lili Pušnik/STA

Celje, gostilna La Storia.
Novinarska konferenca družbe ICM s predstavitvijo strokovnih sejmov Ifam in Intronika.
Vodja projektov sejmov Dora Jerič in direktor družbe ICM Toni Laznik.
Foto: Lili Pušnik/STA

Za Laznika je tudi pomembno, da so letos znova uspeli oživiti t.i. busines forum, ki bo strokovnim obiskovalcem ponudil najnovejše zanimive teme s področja katerega segment prekrivata oba sejma. Prav tako so letos uvedli možnost elektronske online registracije, tako za razstavljavce kakor tudi za obiskovalce.

Na obeh sejmih, ki pokrivata področja avtomatizacije, mehatronike, robotike, merilne tehnike, strokovne in profesionalne elektronike, močnostne elektronike, se bo predstavilo skupaj 133 razstavljavcev, od tega 60 neposredno in 73 preko zastopanih podjetij. Iz Slovenije letos na sejma, ki poteka sedmič, prihaja 45 razstavljavcev, 15 pa iz tujine. Neposredni razstavljavci prihajajo poleg Slovenije še iz Madžarske, Hrvaške, Poljske, Avstrije in Nemčije.

lpc/uk
© STA, 2011