Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Člani projektne skupine Teš 6 preklicali odstopne izjave

Šoštanj, 11. januarja - Člani projektne skupine bloka 6 Teromoelektrarne Šoštanj (Teš) so preklicali odstopne izjave, ki so jih podali 24. decembra, in sprejeli vabilo direktorja Teša Simona Tota k nadaljnjem sodelovanju. Tot se je v ponedeljek sestal s člani projektne skupine, ki se bo v prihodnjih mesecih še dopolnjevala z ustreznimi strokovnjaki, so sporočili iz Teša.

Tot je članom projektne skupine na sestanku predstavil razširjeno strukturo projektnega sveta in aktivnosti, ki bodo potekale v zvezi z novo organizacijsko shemo. Na sestanku so se med drugim dogovorili tudi o prihodnjem delovanju projektne skupine bloka 6 Teš, ki bo v kratkem tudi natančno definiran, so še zapisali.

Stanje v Tešu so člani projektne skupine konec decembra opisali kot "kaotične", 24. decembra pa so Totu poslali izjavo o svojem nepreklicnem odstopu iz projektne skupine. Kot so takrat zapisali, niso več neposredno in strokovno vpeti v izvajanje projekta, zato ne morejo prevzeti odgovornosti glede izvedbe projekta.

jaz/db/db
© STA, 2011