Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Krški policisti objavili fotorobota osumljenca spolnega napada

Krško, 7. januarja - Na krški policijski upravi so na osnovi obvestil izdelali fotorobota moškega, ki je osumljen sredinega kaznivega dejanja spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let. Ker je storilec policistom neznan in sumijo, da ima na vesti morda več tovrstnih dejanj, prosijo javnost in morebitne oškodovance za sodelovanje.

Krško.
Fotorobot osumljenca spolnega napada na osebo mlajšo od 15 let.
Foto: PU Krško

Napadalec naj bi bil visok med med 170 in 175 cm, srednje postave, star med 35 in 50 let. Ima okroglo obliko obraza z temno poltjo in polna lica. Ima izrazito našobljene ustnice, njegove oči in obrvi pa so temne barve. Nos ima normalne velikosti.

Kot so o dogodku zapisali na Policijski upravi Krško, se je z večernim vlakom iz Celja v Sevnico v sredo, 5. januarja, ob 21.20 uri peljala 13-letnica iz okolice Sevnice. K njej je med vožnjo prisedel moški in jo nagovoril. Nato je odpel hlače in začel razkazovati svoj spolni ud. Zaradi mimoidočih in bližine sevniške železniške postaje je s početjem prenehal, 13-letnica pa je o dogajanju obvestila očeta, ki jo je čakal na postaji.

ako/spi/ako
© STA, 2011