Nova zmaga za LA Lakers, Udrih dosegel deset točk

Houston, 15. decembra - V severnoameriški košarkarski ligi NBA je od Slovencev sinoči na parket stopil le Beno Udrih. Sacramento je proti Houstonu izgubil 118:105. Udrih je tekmo začel v prvi peterki. Igral je 29 minut in dosegel deset točk, šest podaj, dva skoka in ukradeni žogi. Los Angeles Lakers so premagali Washington s 103:89, zopet je blestel prvi zvezdnik Kobe Bryant s 24 točkami, Saša Vujačić ni zaigral.

Rogla.
Slovenski košarkar Beno Udrih.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Arhiv STA

Po poročanju ameriškega portala ESPN so se moštva lige NBA New Jersey Nets, Houston Rockets in Los Angeles Lakers dogovorila za prestop Terrenca Williamsa in Joeja Smitha, v New Jersey pa naj bi se preselil Vujačić, ki v zadnjem času za Los Angeles ne igra pogosto.

Veteran mrežic Joe Smith naj bi se preselil v Los Angeles, ki bi v zameno New Jerseyju odstopil pravico do prvega izbora na naboru leta 2011. V primeru, da bi se iz vrst New Jerseyja v Houston selil tudi Williams, bi morali v ekipi raket narediti prostor zanj. Tako bi Jermaine Taylor prestopil v Sacramento Kings, kjer igra Beno Udrih.

ke/tb/tb
© STA, 2010