Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V Novem mestu danes preventivna akcija Naj se ne zgodi

Novo mesto, 5. maja - Novomeška policijska uprava, Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Novo mesto in Avtošola Alfa-r danes pripravljajo preventivno akcijo Naj se ne zgodi. Z njo želijo prispevati k večji varnosti udeležencev v cestnem prometu.

Ljubljana.
Zdravnik rehabilitacijskega centra Soča Klemen Grabljevec.
Foto: Stanko Gruden/STA
Arhiv STA

Na parkirnem prostoru na Novem trgu v Novem mestu bodo med 10. in 13. uro svoje delo predstavili novomeški prometni policisti ter prikazali tudi spretnostno vožnjo z motornimi kolesi. Prav tako bodo svoje delovanje predstavili predstavniki občinskega sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu in motorizirani pripadniki Slovenske vojske z motornimi kolesi. Avtošola Alfa-r pa pripravlja delavnice s področja varnosti cestnega prometa.

Popoldne pripravljajo okroglo mizo o prometni varnosti, na kateri bodo med drugim sodelovali vodja Sektorja prometne policije Generalne policijske uprave Ivan Kapun, predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Bojan Žlender, predsednik Zveze motoristov Slovenije Leopold Pungerčar in vodja športne enote v Slovenski vojski ter večkratni udeleženec relija Pariz - Dakar Miran Stanovnik.

spc/miv
© STA, 2010