Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V Brežicah predstavitev in konferenca nevladnih organizacij

Brežice, 21. novembra - Brežiška Posavska regionalna stična točka za nevladne organizacije Prstan danes ob 10. uri v okviru Festivala posavskih nevladnih organizacij prireja predstavitev nevladnih organizacij, ob 12. uri pa konferenco posavskih nevladnih organizacij.

Po besedah vodje projekta Prstan se bo v dopoldanskem delu prvega Festivala posavskih nevladnih organizacij, ki so ga v Brežicah v sredo začeli z okroglo mizo o donatorstvu, v preddverju in predavalnici Ekonomske in trgovske šole s stojnicami predstavilo vsaj 15 nevladnih organizacij treh posavskih in občin Kostanjevica na Krki, Bistrica ob Sotli ter Radeče.

V popoldanskem delu bodo festival sklenili s konferenco tamkajšnjih nevladnih organizacij, v njenem okviru bo Razvojna agencija Posavja predstavila sodelovanje nevladnih organizacij pri črpanju sredstev evropskega projekta Leader in Slovenska filantropija mrežo prostovoljskih organizacij, na konferenci pa bodo spregovorili še o težavah in letošnjih dosežkih nekaterih posavskih nevladnih organizacij.

rbo/azu
© STA, 2009