Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Svetlik: Velenjska občina zgled drugim pri reševanju socialnih vprašanj

Velenje, 17. novembra - Velenjska občina je lahko zgled drugim občinam v Sloveniji pri reševanju socialne problematike, je po današnjem obisku velenjske občine v izjavi za medije povedal minister za delo, družino in socialne zadeve Ivan Svetlik. Po mnenju ministra imajo namreč Velenjčani organiziran pristop javnih in humanitarnih organizacij na področju sociale.

Velenje, sejna soba velenjske občine
Srečanje velenjskega župana Srečka Meha in ministra za delo, družino in socialne zadeve Ivana Svetlika, na katerem sta spregovorila o aktualnih vprašanjih in projektih velenjske občine s področja družinske in socialne problematike.
Minister za delo, družino in socialne zadeve Ivan Svetlik.
Foto:Lili Pušnik/STA

Velenje, sejna soba velenjske občine
Srečanje velenjskega župana Srečka Meha in ministra za delo, družino in socialne zadeve Ivana Svetlika, na katerem sta spregovorila o aktualnih vprašanjih in projektiH velenjske občine s področja družinske in socialne problematike.
Velenjski župan Srečko Meh in minister za delo, družino in socialne zadeve Ivan Svetlik.
Foto:Lili Pušnik/STA

Velenje, sejna soba velenjske občine
Srečanje velenjskega župana Srečka Meha in ministra za delo, družino in socialne zadeve Ivana Svetlika, na katerem sta spregovorila o aktualnih vprašanjih in projektiH velenjske občine s področja družinske in socialne problematike
Foto:Lili Pušnik/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.336 znakov (brez presledkov) oziroma 230 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

lpc/pa
© STA, 2009