Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

POPRAVEK: Nadzorniki Istrabenza o končnem predlogu sprememb prestrukturiranja

Ljubljana, 9. novembra - Prvi stavek tretjega odstavka se pravilno glasi: Spremembe načrta finančnega prestrukturiranja Istrabenza so bile tema petkovega sestanka bank upnic, ki sta se ga udeležila tudi predsednika uprav PETROLA (IN NE Istrabenza) in NFD Holdinga, Aleksander Svetelšek in Stane Valant.

Koper.
Družba Istrabenz.
Foto:Daniel Novakovič/STA

Koper.
Družba Istrabenz.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Arhiv STA

Nadzorniki Istrabenza o končnem predlogu sprememb prestrukturiranja

Nadzorni svet Istrabenza je sklenil dopoldansko sejo v Ljubljani, na kateri se je seznanil s spremembami načrta finančnega prestrukturiranja družbe. Istrabenz je danes na Okrožno sodišče v Kopru že vložil zahtevo za dovolitev spremembe načrta.

Vsebina sprememb načrta uradno ni znana, redkobesedni pa so bili tudi po današnji seji člani nadzornega sveta koprske družbe. Pojasnili so le, da načrt vsebuje nekaj sprememb, in opozorili, da je manevrskega prostora zelo malo, da pa se pogajanja z bankami upnicami nadaljujejo.

Spremembe načrta finančnega prestrukturiranja Istrabenza so bile tema petkovega sestanka bank upnic, ki sta se ga udeležila tudi predsednika uprav Petrola in NFD Holdinga, Aleksander Svetelšek in Stane Valant. Svetelšek je dejal, da bo Petrol pripravil "zelo konkreten predlog", saj da novi predlog uprave "vodi v stečaj in ni dober ne za Petrol ne za banke". Uprava Petrola bo svoj predlog danes popoldne najprej predstavila nadzornemu svetu.

arh/uk/bst/jb
© STA, 2009