POPRAVEK: Vlada bo po letu dni veljave analizirala učinke delovne novele

Ljubljana, 15. junija - V današnji vesti z naslovom Vlada bo po letu dni veljave analizirala učinke delovne novele se četrti odstavek pravilno glasi: Janša je sicer izrekel pohvalne besede tako na račun delodajalcev kot sindikatov (IN NE delodajalcev), pa tudi ministrice za delo, družino in socialne zadeve Marjete Cotman, ki je, kot je dejal premier, v socialni dialog vnesla nov ton. Popravljeno vest objavljamo v celoti.

Ljubljana, vlada.
Predsednik združenja delodajalcev obrtnih dejavnosti Milan Škapin, predsednik obrtne zbornice Miroslav Klun in generalni sekretar združenja delodajalcev Samo Hribar Milič na sestanku pri predsedniku vlade Janezu Janši.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, vlada.
Minister za razvoj Žiga Turk, ministrica za delo, družino in socialne zadeve Marjeta Cotman, predsednik vlade Janez Janša in in minister za gospodarstvo Andrej Vizjak na sestanku s predstavniki delodajalskih združenj.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, vlada.
Predsednik obrtne zbornice Miroslav Klun (v ospredju levo), minister za razvoj Žiga Turk, ministrica za delo, družino in socialne zadeve Marjeta Cotman ter predsednik vlade Janez Janša na na sestanku s predstavniki delodajalskih združenj.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, vlada.
Ministrica za delo, družino in socialne zadeve Marjeta Cotman, predsednik vlade Janez Janša in minister za gospodarstvo Andrej Vizjak na sestanku s predstavniki delodajalskih združenj.
Foto: Stanko Gruden/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.435 znakov (brez presledkov) oziroma 446 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

bah/ap/ap
© STA, 2007