Vlada bo po letu dni veljave analizirala učinke delovne novele

Ljubljana, 15. junija - Vlada bo leto dni po uveljavitvi novele zakona o delovnih razmerjih analizirala učinke vpeljanih sprememb. K temu pa bo pozvala tudi delodajalce in sindikate, so se na današnjem srečanju dogovorili premier Janez Janša in predstavniki delodajalcev. Delo tako s sprejemom novele v državnem zboru še ne bo končano. "Dosežen je kompromis. Čas pa bo pokazal, kako dolg je bil korak," je po srečanju, h kateremu so pozvali delodajalci, povedal Janša.

Ljubljana, vlada.
Predsednik združenja delodajalcev obrtnih dejavnosti Milan Škapin, predsednik obrtne zbornice Miroslav Klun in generalni sekretar združenja delodajalcev Samo Hribar Milič na sestanku pri predsedniku vlade Janezu Janši.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, vlada.
Minister za razvoj Žiga Turk, ministrica za delo, družino in socialne zadeve Marjeta Cotman, predsednik vlade Janez Janša in in minister za gospodarstvo Andrej Vizjak na sestanku s predstavniki delodajalskih združenj.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, vlada.
Predsednik obrtne zbornice Miroslav Klun (v ospredju levo), minister za razvoj Žiga Turk, ministrica za delo, družino in socialne zadeve Marjeta Cotman ter predsednik vlade Janez Janša na na sestanku s predstavniki delodajalskih združenj.
Foto: Stanko Gruden/STA

Ljubljana, vlada.
Ministrica za delo, družino in socialne zadeve Marjeta Cotman, predsednik vlade Janez Janša in minister za gospodarstvo Andrej Vizjak na sestanku s predstavniki delodajalskih združenj.
Foto: Stanko Gruden/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 325 znakov (brez presledkov) oziroma 65 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

bah/uk
© STA, 2007